Arnavutköy Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Okul öncesinden 12. sınıfa kadar okul çağındaki (özel eğitime ihtiyacı olan) çocukların, cinsiyet gözetilmeksizin, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının eğitimle ilgili hükümleri, 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve Özel Eğitim Hizmetleri yönetmeliği doğrultusunda eğitim-öğretim görmelerine yardımcı olmak ve Özel Gereksinimli çocuğu olan ailelerimizin kaygılarını en aza indirerek çocukların aile ve toplum içerisinde kendi kendine yeten bireyler haline gelmelerini sağlamak.

Misyon: Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimize; öğrenciyi merkeze alan bir anlayışla okul-aile işbirliğine dayanarak öz bakım, toplumsal yaşam, sosyal uyum becerileri ile akademik beceriler kazandırarak onların kendi kendilerine yeter hale gelmelerini sağlamak.

Başarılar: 2016 yılında Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında ´Misafir Ol Gel Bana ´ adlı projemiz il düzeyinde finale kalmıştır. İstanbul İli Özel Sporcular Atletizm yarışlarında okulumuz üçüncülük derecesi almıştır.

Saatler: 09.30 - 14.45
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrencilerimizin ulaşımı için sabah giriş ve akşam çıkışta servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Özel Sporcular Atletizm Yarışması
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aouo3.meb.k12.tr

Adres - BOLLUCA MAH. GÖKTÜRK CAD. BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Bolluca Mahallesi Göktürk Caddesi No:1 Arnavutköy/ İSTANBUL

Adres - BOLLUCA MAH. GÖKTÜRK CAD. BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL

Ulaşım Okula ulaşmak için İETT hatlarından 36B 336MC 48M 48KA hatları ile ´Bolluca Mahallesi´ durağında inerek Koca Yusuf Caddesi Yönünde ilerleyerek, 36TC hattı ile ´Bolluca´durağında inerek Koca Yusuf Caddesi yönünde ilerleyerek ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Arnavutköy İlçe Merkezine 4 km, İstanbul İl Merkezine 36,5 km uzaklıktadır.